AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη μέρα για την ΑΕΚ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να λάμψει η αλήθεια

Η ΑΕΚ καλείται σήμερα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, να πετάξει από πάνω της την λάσπη που της έχουν ρίξει και να δικαιωθεί πανηγυρικά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει κληθεί για την υπόθεση των εκλογών των Ενώσεων, για την οποία υπάρχει (μη δεσμευτική) εισήγηση σοκ από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής, για αφαίρεση 10 βαθμών και ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο.

Η αφαίρεση βαθμών, εφόσον τελικά επιβληθεί, από τη στιγμή που επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League, θα ισχύσει στο νέο πρωτάθλημα.

Εισήγηση για παρόμοια ποινή υπάρχει για τον στενό συνεργάτη του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Παπαδόπουλο, και για το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Αγγελο Δανιήλ.

Το προεδρείο της Επιτροπής έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να οδηγεί σε ακροαματική διαδικασία για την οποία να σημειωθεί ότι υπάρχουν 37 μάρτυρες (!) κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία, δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.