AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χιμένεθ: Οι παίκτες τα δίνουν όλα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι

Η ΑΕΚ προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το γκολ του Γαλανόπουλου να φάνταζε ως αυτό που θα στείλει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην παράταση, αλλά δύο λάθη δεν της το επέτρεψαν.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ στήριξε τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι όπως δήλωσε ήταν ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάποιες λάθος αποφάσεις έφεραν τον αποκλεισμό.

«Λόγω του αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ δεν ήμασταν το φαβορί. Ήμασταν όμως καλύτεροι. Το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει άρχισε να βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ούτε ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε κινδύνους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και όταν είχαμε την υπεροχή κάναμε ένα λάθος που μας κόστισε το παιχνίδι. Θα πρέπει με τη λίγη εμπειρία που έχουν κάποιοι παίκτες μας, τη φυσική κατάσταση που έχουν και τον σωματότυπο θα πρέπει να σκεφτόμαστε σε κάθε ματς πώς να τον χρησιμοποιούμε. Οι παίκτες πάντως τα δίνουν όλα», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής στην Cosmote.

Ερωτηθείς για τον Μιτάι είπε: «Οσο χρόνο έπαιξε τα πήγε πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι ότι παίζουμε με τον Λόπες που είναι εξουθενωμένος από δυνάμεις. Ο Μιτάι όσο χρόνο συμμετοχής είχε έπαιξε καλά. Η έλλειψη εμπιστοσύνης όμως πληρώνεται. Το λάθος που έκανε ο Μιτάι δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά μία κακή απόφαση λόγω έλλειψης εμπειρίας. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα γίνει πολύ καλό μπακ».