ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο όριο των δυνάμεών της έπαιξε η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Χιμένεθ

Με ανακούφιση υποδέχθηκε τη νίκη της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όπως πάντα κόντρα στον Αστέρα. Παίζουν με τρόπο εύκολο, αλλά και αποτελεσματικό για τους ίδιους. Είναι το στυλ παιχνιδιού που ψάχνουν με μακρινή μπαλιά τον Μπαράλες, ο οποίος σπάει την μπάλα αριστερά ή δεξιά. Ψάχνουν σέντρες, ψάχνουν τις κόντρα επιθέσεις. Θέλω να τους συγχαρώ επειδή έκαναν δύσκολο το παιχνίδι σήμερα για εμάς. Τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο, όπως τα δώσαμε όλα και εμείς, αν και ήμασταν στο όριο των δυνάμεών μας. Είναι παιχνίδι παρόμοιο με το 2-2 της κανονικής περιόδου. Σήμερα επιμέναμε μέχρι τα τελευταία λεπτά και η μπάλα μας έκανε το χατίρι και κάναμε το 2-1», ανέφερε αρχικά μέσω της Nova.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το προσωπικό του ρεκόρ με την ΑΕΚ, απάντησε: «Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει νωρίτερα σε αυτόν τον αριθμό νικών. Δεν είναι δικό μου κατόρθωμα, είναι των ποδοσφαιριστών μου, αποτελεί τιμή για εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ».