AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα οι Λόπες και Νταντσένκο για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (photo)

Δύο ευχάριστα νέα είχε η σημερινή προπόνηση για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ είδε τους Όλεγκ Νταντσένκο και Έλντερ Λόπες να προπονούνται κανονικά και να δηλώνουν παρών ενόψει του αυριανού (19:00) αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ουκρανός μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στην Τούμπα, όπως επίσης και ο Πορτογάλος που ήταν αμφίβολος, αλλά έσφιξε τα δόντια για να μη χάσει ένα τέτοιο σπουδαίο παιχνίδι.

Από κει και πέρα, ο Μανόλο Χιμένει δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης σήμερα, αλλά και τους Λιβάι Γκαρσία και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία, όπως φυσικά και οι Αντρέ Σιμόες, Χνιντ.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.