ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθόλου εύκολο το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε ο Χιμένεθ

Χαμηλά προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του αυριανού (21:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στη Nova, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως «ξέρουμε πως έχουμε στην διάθεση μας 18 ποδοσφαιριστές, περιμένω να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα» και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, έχει τη δική του ιστορία και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς».

Ο Χιμένεθ στάθηκε στη δυσκολία της ομάδας του στα τελευταία χρόνια στο να κερδίσει κάποιο ντέρμπι, υποστηρίζοντας: «Περιμένω να αναρρώσουν πρώτα οι παίκτες μου. Το ματς που ακολουθεί είναι σημαντικό. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είναι σημαντικά για την ομάδα και για εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Τέλος για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα στο αριστερό άκρο της επίθεσης στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο κόουτς της ΑΕΚ δήλωσε: «Είτε είναι ο Ολιβέιρα είτε άλλος ποδοσφαιριστής που η φυσική του θέση δεν είναι να παίζει αριστερά εγώ δεν περιμένω να κάνει τις κινήσεις ενός κανονικού αριστερού εξτρέμ. Χρησιμοποιώ αυτόν τον ποδοσφαιριστή γιατί ξέρω ότι είναι ένας κεντρικός επιθετικός περιμένω τις κινήσεις ενός κεντρικού επιθετικού. Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια άλλη επιλογή, αλλά αυτή τη στιγμή ο Τάνκοβιτς είναι τραυματίας, για τον Αλμπάνη υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες οπότε επιλέξαμε τον Ολιβέιρα».