ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μυαλό του Χιμένεθ τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα

Τη φετινή σεζόν τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ, με τελευταία αυτά των Μπακάκη και Λάτσι. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις για το κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Με νίκη η Ενωση μένει ζωντανή για την έξοδο στην Ευρώπη. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα μπλέξουν και κανείς από τον κιτρινόμαυρο οργανισμό δεν θέλει να φανταστεί πως η ομάδα θα μείνει εκτός Conference League.

Οι τελευταίες εξελίξεις με τους Μπακάκη να είναι εκτός λόγω τραυματισμών και τον Λάτσι να περιμένουμε τα αποτελέσματα του τραυματισμού του, ανατρέπουν τις όποιες σκέψεις είχε ο Ανδαλουσιανός προπονητής. Από τη στιγμή που απουσιάζουν οι Τσιγκρίνσκι και Λάτσι, όλα δείχνουν ότι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελέσουν ο Σβάρνας με τον Νεντελτσιάρου.

Από εκεί και πέρα φανέλα βασικού θα πάρουν οι Λόπες και Νταντσένκο στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ όλες οι υπόλοιπες θέσεις είναι ανοιχτές, με τους Μάνταλο και Λιβάι Γκαρσία να είναι οι μοναδικοί που είναι δεδομένο πως θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.