ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα η ΑΕΚ για τον Ολιβέιρα και μετά οι… υπόλοιποι

Μετά το τέλος των πλέι οφ η διοίκηση της ΑΕΚ θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Νέλσον Ολιβέιρα για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Η πλευρά της Ένωσης είναι διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 700.000 ευρώ για να κρατήσει τον Πορτογάλο στράικερ στο ρόστερ της. Ωστόσο δεν παίζει μόνη της. Πηγές από την πατρίδα του αναφέρουν ότι η Μπράγκα έχει έρθει σε επαφή μαζί του για συνεργασία από το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η «Sportime», η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται στο -3 από τα προκριματικά του Champions League και με εξασφαλισμένη θέση στο Conference League (+19 από την 6η Γκιμαράες) και ψάχνει έναν δυνατό σέντερ φορ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς τελειώνει η συμφωνία δανεισμού του Σλοβένου Αντράζ Σποράρ από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (έχει ρήτρα – 2 γκολ σε 13 ματς) και ο Ρούι Φόντε έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων από το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχει επιστρέψει ακόμη (διαθέτει και δύο 21χρονους τον Ρουίζ με 10 γκολ και τον Βίτορ Ολιβέιρα με 2).

Ο Ολιβέιρα πρώτα θα ακούσει τι έχει να του πει η πλευρά της ΑΕΚ και μετά θα στραφεί στις υπόλοιπες προτάσεις που θα έχει στα χέρια του. Σίγουρα είναι ένα δέλεαρ για εκείνον η επιστροφή στην πατρίδα του και να ζήσει εκεί με την οικογένεια του, ενώ πρόσφατα έγινε πατέρας και του πρώτου παιδιού του. Οπότε η προοπτική της Μπράγκα είναι σημαντική στο μυαλό του, έχοντας παράλληλα και την πρόταση της ΑΕΚ στα χέρια του.