ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δεν κολύμπησε στα… βαθιά η ΑΕΚ

Την ήττα με 12-3 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΑΝΟΓ για την 10η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών. Η Ένωση δεν κατάφερε να μπει δυνατά στον αγώνα και το “πλήρωσε” μένοντας πίσω στο σκορ από το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ παρά τις προσπάθειες στη συνέχεια δεν επανήλθε στη διεκδίκηση της νίκης.

Οι γηπεδούχοι με “σκληρή” άμυνα βρήκαν την ευκαιρία να βρουν μία σημαντική διαφορά από το ξεκίνημα. Η ομάδα της Γλυφάδας προηγήθηκε με 3-0.

Η Ένωση στο δεύτερο οκτάλεπτο βρήκε δίχτυα, χωρίς όμως να καταφέρει να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 6-2. Όμοια ήταν η εικόνα και στο β΄ μέρος, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκουν άλλο ένα γκολ στην τελευταία περίοδο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 12-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ 12-3

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-0, 4-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας, Περόπουλος, Μαυρωτάς Λ., Ηλιόπουλος 3, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 1, Στίβενσον 2, Γούντχεντ 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Πούρος, Μπακαλούμης, Γαλάνης 1, Φωτεινάκης.

ΑΕΚ (Δάνδολος): Φλέγκας, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Κουλιεράκης 1, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής Α., Παυλιδάκης, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς Α., Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 1.