ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να πάρει τις νίκες που χρειάζεται η ΑΕΚ είπε ο Κοσίδης

Τις νίκες που θα φέρουν πίσω το καλό κλίμα χρειάζεται η ΑΕΚ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μιχάλης Κοσίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Δεν είναι ώρα για λόγια, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Η ψυχολογία μας δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Μέσα από την προπόνηση και την καθημερινή δουλειά προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση, να βελτιωθεί και η δική μας ψυχολογία και να πάρει η ομάδα τις νίκες που χρειάζεται να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Για το ματς με τον Άρη: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο, παίξουμε ο ένας για τον άλλον και προσπαθήσουμε να βγάλουμε όσα κάνουμε στις προπονήσεις καθημερινά θα φύγουμε με ένα θετικό και καλό αποτέλεσμα».

Για το τι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Παίζει με πάθος και δύναμη, πιστεύω όμως πως είμαστε καλύτεροι και αν τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο θα κερδίσουμε».

Για τον Ολιβέιρα και τον Ανσαριφάρντ: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές για το επίπεδο που βρίσκονται. Καθημερινά προσπαθώ να μαθαίνω και από τους δύο ξεχωριστά. Ο καθένας έχει το δικό του στιλ, αν και πιστεύω πως ταιριάζω καλύτερα στο στιλ του Νέλσον».

Για το αν έχει συζητήσεις με τον Ολιβέιρα: «Ναι, ναι σίγουρα μιλάμε. Οι επαφές μας και οι συνομιλίες μας είναι πολύ καλές και μέσα από αυτά που μου λέει προσπαθώ και εγώ να βελτιωθώ μέσα και έξω από το γήπεδο».