Αλαλούμ: Εβγαλε διοίκηση ο Βασιλακόπουλος – Στα δικαστήρια ξανά η ΕΟΚ

Χθες η πλευρά των Φασούλα – Λιόλου που συσπειρώθηκε για το καλό του μπάσκετ έβγαλε πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ τον Φάνη Χριστοδούλου. Σήμερα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που χθες έριξε το… zoom κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας έκανε δικές του εκλογές και βγήκε πρόεδρος.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία και εξελέγη… ένας ακόμη προσωρινός πρόεδρος, μετά τον Φάνη Χριστοδούλου που είχαν ψηφίσει χθες άλλα εννιά μέλη που σήμερα απείχαν από τη διαδικασία. Μάλιστα τα μέλη που έβγαλαν προσωρινό πρόεδρο τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ χθες, πήγαν σήμερα στο Πρωτοδικείο και ζήτησαν να εγκριθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

Πλέον, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ οδηγείται στα δικαστήρια. Την Τετάρτη αναμένεται το νέο επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσανατολίζεται σε εκλογές στην ΕΟΚ στα τέλη Μαΐου και όχι ηλεκτρονικά, αλλά με φυσική παρουσία (και κατόπιν self test κορωνοϊού) θέτοντας και ως όρο να εγγραφούν όλα τα ενεργά σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ η πλευρά Φασούλα και Λιόλιου επιθυμεί να γίνουν πιο σύντομα οι εκλογές και ηλεκτρονικά.