ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός έπαθε… Αρη στην Τρίπολη

Οπως ο Αρης αυτοκτόνησε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αναδείχθηκε 2-2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και ο Παναθηναϊκός πέταξε μια δική του νίκη στην Τρίπολη, καθώς ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Αστέρα στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Οι πράσινοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ με τον Μακέντα στο 58′ και στο 59′ αντίστοιχα, δείχνοντας πως θα πάρουν μια εύκολη νίκη. Ωστόσο, οι Αρκάδες μείωσαν αρχικά στο 84′ με τον Φερνάντεθ, για να ακολουθήσει η ισοφάριση τελικά στο… έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε πολύ ωραίο τελείωμα του γκολκίπερ Παπαδόπουλου που είχε προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή.

Αποτέλεσμα που δεν βολεύει ούτε τον Αστέρα Τρίπολης ούτε τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας βέβαια κι άλλες πληγές στους πράσινους.

Αστέρας Τριπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τασουλής (73’ Αλβάρες), Βαλιέντε, Μπέλοκ (72’ Ιγκλέσιας), Κρέσπι (63’ Τιλίκα), Σίτο (63’ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (84’ Μπ. Φερνάντεζ), Λ. Φερνάντεθ.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (82’ Αθανασακόπουλος), Αγιούμπ (74’ Ενγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης (90’+5’ Σάντσες), Μακέντα (81’ Ιωαννίδης), Βιγιαφάνιες.