ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργή για Αυγενάκη που στέλνει την ΠΑΕ ΑΕΚ με δικαστικό πραξικόπημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν λίγα 24άωρα πριν τις επικείμενες εκλογές της 27ης Μαρτίου στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε χθες ότι παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για μία καταγγελία του συλλόγου πολιτών φιλάθλων Καρδίτσας που έγινε την 1η Ιουνίου 2020 σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Χθες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι mail που ενημέρωνε την ΑΕΚ ότι άρχισε η διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία και στις 14:48 έφτασε νέο mail που ενημέρωνε ότι η καταγγελία παραπέμπεται στο Δικαστικό, χωρίς καν να κληθεί η ΑΕΚ στη διάρκεια της διερεύνησης της καταγγελίας.

Θυμίζουμε ότι στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας στις 2/2/2019 είχε γίνει χαμός. Πολλά σωματεία είχαν αποκλειστεί παράνομα με αποτέλεσμα ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας μαζί με μέλη του Δ.Σ. να συληφθούν, με τον κ. Παλάσκα να κάνει καταγγελία για ξυλοδαρμό. Εκανε και αυτός μηνύσεις, ενώ κατήγγειλε την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου από πλευράς ΑΕΚ, κάνοντας λόγο ότι προσπάθησε να παρέμβει στη διαδικασία.

Στη διάρκεια της νύχτας μάλιστα, άγνωστοι έσκασαν τα λάστιχα στο αυτοκίνητο του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Βάιου Καραγιάννη, ο οποίος έμενε τότε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Τελικά οι εκλογές έγιναν με την αντίπαλη παράταξη του κ. Χρήστου Σκάρλου να κερδίζει με 45 σωματεία υπέρ ενώ 33 σωματεία δεν ψήφισαν και αποχώρησαν.

Πάντως αυτή την ώρα στην ΕΠΟ δηλώνουν πως οι εκλογές της 27ης Μαρτίου θα γίνουν κανονικά, ενώ η ΑΕΚ είναι οργισμένη με τις μεθοδεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτή την υπόθεση. Από την πλευρά της πάντως η Επιτροπή Δεοντολογίας υποστηρίζει πως οι εκλογές τότε στην ΕΠΣ Καρδίτσας είχαν γίνει με νόμιμο και καθαρό τρόπο και πως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.