ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικοινωνία Μελισσανίδη – Πανόπουλου για τον Παπαδημητρίου

Από τα Χριστούγεννα ήταν να έρθει στην ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε και τη θέση πήρε ο Παναγιώτης Κονέ. Χθες, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης ανακοινώθηκε στη θέση του διευθυντή των ακαδημιών έχοντας ρόλο και στο τμήμα σκάουτινγκ. Εκεί όπου μαζί με τον Στάθη Ταυλαρίδη που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και κάτι μέρες θα προσπαθήσουν να φτιάξουν την επόμενη μέρα της Ενωσης.

Πως όμως ήρθε ο Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ; Φυσικά μετά από συνομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Χρήστο Πανόπουλο, από τον οποίο συνέλεξε καλές πληροφορίες και με τον οποίο συνεργάστηκαν επί σειρά ετών στην Ξάνθη.

Οι αλλαγές στην ΑΕΚ δεν θα είναι μόνο στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά σε άλλες θέσεις με κύρια αυτή της αντικατάστασης του Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος στα τέλη του μήνα θα αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ενώ αναμένονται κι άλλες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστω και αργά θεωρεί πως υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες.