ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείξτε επιτέλους ότι παίζετε για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ καλείται να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1) για να μη χάσει το τρένο της 2ης θέσης. Η νίκη είναι μονόδρομος και ο Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να κάνει ένα σωστό τακτικά κοουτσάρισμα, όπου φαίνεται να επιλέγει σχήμα 4-3-3.

Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης επιστρέφει μετά από σχεδόν έναν μήνα στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λόπες θα είναι αριστερό μπακ, ενώ οι Λάτσι και Σβάρνας θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κρίστισιτς, Σιμάνσκι και Σάκχοφ, ενώ αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Μάνταλος, δεξί ο Γκαρσία και ο Ολιβέιρα έχει προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης.

Εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο και Σιμόες, αλλά και ο τιμωρημένος Νεντελτσιάρου. Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Τάνκοβιτς.

Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Μαχαίρας, Αλμπάνης και Κοσίδης.