ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση με πράξεις

Ως αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην κακή εικόνα και τα λάθη που έγιναν από την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως πρέπει οι κιτρινόμαυροι να δείξουν αντίδραση με πράξεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος επιθετικός στη Nova:

Για το ματς και την ήττα;

«Είναι πολύ δύσκολο να βρω λόγια να περιγράψω το ματς. Είναι δύσκολο. Μπορεί να είναι αντιφατικό αυτό που θα πω, αλλα ο αντίπαλος πήρε τα γκολ από δικά μας λάθη. Σε κάθε ημίχρονο ήμασταν πίσω στο σκορ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».

Για το γκολ του και το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο;

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το γκολ που δεχθήκαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Και τα δυο πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ ήρθαν από βαθιές μπαλιές, πήραν μία κεφαλιά και ήρθε μετά το γκολ. Δεν έκανε ο ΠΑΟΚ περισσότερες ευκαιρίες. Στο ημίχρονο πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Με ολο το σεβασμό στον ΠΑΟΚ, δεν έχει καλύτερους παίκτες από εμάς! Δωρίσαμε το ματς στον ΠΑΟΚ».

Για τη χρησιμοποίησή του ως αριστερός εξτρέμ;

«Όταν με ρώτησε ο προπονητής αν μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση. Είπα πως ναι. Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στις δυο πλευρές. Από τη μία να έχουμε βάθος με τον Γκαρσία, από την άλλη εγώ να συγκλίνω διαγώνια και να συνεργάζομαι με τον Μάνταλο. Οι καλοί παίκτες το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο και προσαρμόζονται. Από την πλευρά μου νομίζω τα πήγα καλά».

Πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια στα πλέι οφ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε μία… απάντηση. Την έχουμε δώσει αρκετές φορές βέβαια. Μη μένουμε στα λόγια. Είναι προσιτοί οι στόχοι μας. Δεν εχουμε απομακρυνθεί. Ισως τώρα στη διακοπή θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση με πράξεις, ο καθένας ξεχωριστά και ως σύνολο ως ομάδα».

Αν είναι ικανοποιημένος από το πώς εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ την κατοχή της μπάλας;

«Είναι αλήθεια πως ο τρόπος που παίξαμε, να υπάρχει αντίφαση, αλλα δεν ένιωσα ότι η ομάδα μου είναι κατώτερη από τον αντίπαλο. Δεχθήκαμε δυο γκολ από παιδικά λάθη και δωρίσαμε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Μιλάω για το σύνολο της ομάδας μας. Όχι για την άμυνα. Για ολους».