ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση Μελισσανίδη – Ζαγοράκη για την ΕΠΟ

Τετ α τετ είχαν την Τρίτη οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Θοδωρής Ζαγοράκης με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport” ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέφερε τις θέσεις των κιτρινόμαυρων σχετικά με την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004 οφείλει να ανακοινώσει και επίσημα τι σκοπεύει να κάνει.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Ζαγοράκης θα επιδιώξει να δει και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για να του μεταθέλει τα θέλω των “Big 4” (ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ).

Είναι ξεκάθαρο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ πως η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ελέγχουν τη συντριπτική πλειονότητα του εκλογικού σώματος της ΕΠΟ. Ο Ζαγοράκης θα βρεθεί επικεφαλής ενός συμβουλίου που δεν θα είναι “οικουμενικό” όπως θα ήθελε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στο συμβούλιο το πάνω χέρι θα το έχει η ΑΕΚ, ενώ αυξημένη εκπροσώπηση θα έχει και ο ΠΑΟΚ.

Πλέον άπαντες περιμένουν τι θα κάνει ο Ζαγοράκης διότι η κυβέρνηση λέει ότι θα κατέβει ως μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά ο ίδιος ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Ούτε τις θέσεις του…

Μέσα στην εβδομάδα, εκτός από τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη, ο Ζαγοράκης είχε επαφές με στελέχη της κυβέρνησης και παράγοντες ΠΑΕ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας καταλήγει ως εξής: “Υπάρχουν φήμες ότι η υπόθεση της υποψηφιότητάς του έχει φτάσει σε αδιέξοδο και με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται ότι θα κάνει πίσω. Αυτές τις φήμες τις «σβήνουν» από το υφυπουργείο Αθλητισμού και θεωρούν ότι τίποτα δεν έχει «κλειδώσει».”