ΣΚΕΨΕΙΣ

Ζητούνται… πιαστομπαλάκηδες από τον Πειραιά

Γεια χαραντάν σε όλες τις κιτρινόμαυρες φωλιές του πλανήτη. Ενός πλανήτη που είναι… ΑΕΚ! Στο δικό μας κιτρινόμαυρο κόσμο όλα κυλούν ομαλά με ψυχική γαλήνη και μπόλικη τρέλα. Διότι όπως λέει και ένα μότο από το Περιστέρι: «Η δική μας ΑΕΚ δεν χάνει ποτέ» παρά τα όσα βλέπουν τα μάτια μας σε αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι μας ξενίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ

Δεύτερο λοιπόν κείμενο και από την περασμένη εβδομάδα που κάναμε μια μικρή γνωριμία μέσα από το AEK24HOURS, έγιναν σημεία και τέρατα. Σας είχα υποσχεθεί πως σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθώ με τους αντιπάλους ή αλλόθρησκους. Και αυτό θα κάνω. Με λόγια αληθινά και σταράτα. Χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος.

Στο επίκεντρο η δεύτερη ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός. Η πρώτη όλοι ξέρουμε ποια είναι. Μιλάω για το τεράστιο σωματείο του Εθνικού που το κατέστρεψαν οι γαύροι. Πριν λίγες μέρες λοιπόν είχαμε την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη δίκη των «28» με το δικαστήριο να χέζεται πάνω του και να τον βγάζει αθώο τόσο αυτόν όσο και τους υπόλοιπους. Και φυσικά πως να μην το πανηγυρίσουν εκεί στον Πειραιά που τώρα κάνουν το κομμάτι τους. Μέχρι και ο Σεραφείμ βγήκε με «διθυράμβους» για τον Βαγγέλα. Ελάτε τώρα. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αφού ξέρουμε η Α.Ε. Εκκλησία της Ελλάδας μαζί με τους «άγιους» προέδρους και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ είναι κώλος και βρακί. Κάνεις ότι κάνεις και μετά ζητάς συγχώρεση. Μου θυμίζει κάτι θείτσες και γιαγιάδες τις μεγαλύτερες κουτσομπόλες που ενώ έχουν θάψει όλο τον κόσμο, πηγαίνουν στην εκκλησία για προσευχή και μετάνοια. Ελεος. Πράγματι νίκησε ο Βαγγέλας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουν Μελισσανίδης – Ιβάν, αλλά και ο όπου φυσάει ο άνεμος πάω, Αλαφούζος.

Επειτα ακολούθησε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με την κοινή γραμμή Ολυμπιακού και Αρη για τα… μπαλάκια. Αφού πρώτα μας έκανε την Πυθία ο Καραπαπάς με το πως θα εξελιχθεί η κλήρωση, ακολούθησε ο Καρυπίδης με τα ζεστά και κρύα μπαλάκια (ελάτε πιάστε τα δικά μου που είναι ζουμερά) και ακολούθησε το «ντου» του Καραπαπά στην ΕΠΟ και φυσικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα έβαλαν με την ΕΠΟ και τον Γαβριηλίδη. Πληροφοριακά για όσους δεν το ξέρουν, ο Γαβριηλίδης είναι Αρειανός και μάλιστα από του Χαριλάου. Κι ας πούμε ότι η κλήρωση ήταν αβαβά. Στημένη ντε! Μπορείτε να το αποδείξετε ρε μάγκες ή απλά πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα και μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα; Κάντε μια χορηγία με τη Zewasoft και σταματήστε το κλάμα. Αν ήμουν ΕΠΟ πάντως θα το πήγαινα στα άκρα με τίτλο εύρεσης εργασίας πως “Ζητούνται… πιαστομπαλάκηδες από τον Πειραιά”. Στον Ολυμπιακό καλό θα είναι να μη μιλάνε διότι έχουν κάνει πάρα πολλές… ομορφιές τα προηγούμενα χρόνια και – φυσικά – συνεχίζουν να τα κάνουν.

Κι ένα τραγουδάκι για τους αληθινούς μάγκες του Πειραιά:

Να μην ξεχάσω να σταθώ και στα του οίκου μας. Σαν χαλασμένο πιεσόμετρο οι εμφανίσεις της ΑΕΚ. Μία ανεβαίνουν μια κατεβαίνουν. Δεν σε πείθει φέτος αυτή η ομάδα ότι μπορεί να κάνει κάτι. Και ας προσπαθεί ο Μανόλο Χιμένεθ που μοιάζει σαν τον αείμνηστο Σωτήρη Μουστάκα να αλλάξει την κατάσταση. Μέσα σε όλα είναι και οι τραυματισμοί και το πράγμα δυσκολεύει. Μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ είναι το Κύπελλο. Το ερώτημα είναι μπορεί να το πάρει; Το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο. Μακάρι οι ποδοσφαιριστές μας να μας διαψεύσουν και να κάνουν αυτό που πρέπει και όλοι μαζί να το πανηγυρίσουμε. Το χρειάζεται ο κόσμος της ΑΕΚ αυτόν τον τίτλο.

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!