ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει συμπαίκτη ο Μελισσανίδης για την ΠΑΕ;

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» επανέφερε μία ιστορία από τα παλιά για τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά με άλλο… story!

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον ανιψιό του Φιλάρετου Καλτσίδη, κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον της Ένωσης. Οι φήμες λένε, ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ στον ομογενή επιχειρηματία.

Ας μην πάμε όμως μακριά. Τον Νοέμβριο του 2019 οι τότε ψίθυροι έλεγαν ότι είχαν έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την αγορά του 50% των μετοχών του συλλόγου. Τότε όμως η διοίκηση των κιτρινόμαυρων δεν άφησε το δημοσίευμα αναπάντητο και έδωσε τέλος στις φήμες, με πηγές της ΠΑΕ να διαρρέουν ότι το εν λόγω ενδεχόμενο είναι εκτός πραγματικότητας, δίχως βέβαια να απορρίπτονται οι στενές σχέσεις της οικογένειας Μελισσανίδη με τον μεγιστάνα.

Δεν αποκλείεται πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS, ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ψάχνει συμπαίκτη για την ΠΑΕ και όχι να την πουλήσει εξ ολοκλήρου. Το αν τον βάλει πάντως και στο πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Το πανό πάντως της Original 21 στο ΝΑΟ τον έχει φέρει σε θέση… πίεσης, γνωρίζοντας και ο ίδιος τα λάθη που έχει κάνει. Το ερώτημα πάντως είναι γιατί εξακολουθεί να κάνει λάθη…