ΣΚΕΨΕΙΣ

Βγες και πες ρε Μήτσο τι σκοπό έχεις για την ΑΕΚ

Μάγκες ΑΕΚτζήδες, μάγκισσες ΑΕΚτζούδες και μαγκάκια ΑΕΚόπουλα γεια χαραντάν. Εψαχνα ένα site εδώ και καιρό να ανοίξω τα εσώψυχά μου και τελικά το βρήκα μετά από συνεννόηση με τα παιδιά του AEK24HOURS. «Γράψε ό,τι θες, αλλά χωρίς να μας τρέχουν στα δικαστήρια γιατί έχουμε lockdown και δεν αντέχουμε τις μάσκες μιας και θέλουμε να φαίνεται καθαρό το πρόσωπό μας», μου είπαν και τσουπ ήρθε η στιγμή να αρχίσω να τα λέω με τη δική μου γλώσσα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ

Εβδομάδα των Παθών πέρασε η ΑΕΚ στα μεταγραφικά. Τέτοια επικοινωνιακή σφαλιάρα δεν θυμάμαι από τότε που την παρακολουθώ. Ο Παπασταθόπουλος έκανε φτερά, ο Βράνιες πήγε στη Σαρλερουά κάνοντας λόγο για έναν PUSTI όπως είπε που δεν τον ήθελε στην ΑΕΚ (ίσως οι PUSTIDES θα πω εγώ να είναι περισσότεροι), ο Λιβάγια αναφέρθηκε πως δεν είναι θέμα το οικονομικό, αλλά παίρνει μια απόφαση ζωής για κάτι καλύτερο και η… σφαλιάρα που ήρθε από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε να μας πει αυτό τον τίτλο που έβαλε το AEK24HOURS πως «Μας έχετε γαμ#@ την ψυχολογία». Τι πράγμα και αυτό ρε παιδί μου! Ο κακός χαμός. Τέτοιους ερασιτεχνικούς χειρισμούς από ομάδα ΠΑΕ χρόνια είχα να δω. Και μιλάμε πως στο τιμόνι της ΑΕΚΑΡΑΣ μας βρίσκεται ο Μελισσανίδης. Φαντάσου να ήταν και κανένας άλλος δηλαδή τι θα γινόταν. Ο Μελισσανίδης που τον έφεραν σηκωτό και με παρακάλια στην ΑΕΚ για να μας σώσει και μας έχει πάρει ένα πρωτάθλημα κατά τύχη αφού «δεν το περιμέναμε» όπως είχε πει ο ίδιος για να μην ξεχνιόμαστε. Τα λέω όλα αυτά γιατί μάγκες, μάγκισσες και μαγκάκια μου ξεχνάει πολύ εύκολα ο ΑΕΚτζής. Πόσο μάλλον ο Ελληνας.

Τι γίνεται από δω και πέρα; Εγώ αυτό που έχω να προτείνω είναι να βγει η ΠΑΕ ΑΕΚ και να παραχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου παντελονάτη, αντρίκια και ξεκάθαρη προς τον κόσμο για το τι ακριβώς θέλει να κάνει. Βγες και πες ρε Μήτσο τι σκοπό έχεις για την ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι στόχοι σου δηλαδή για να μην ξημεροβραδιαζόμαστε κι εμείς στα ράδια, στις τηλεοράσεις, στα ιντερνέτια και στις φυλλάδες να διαβάζουμε άλλα ντι άλλον. Βγες Μελισσανίδη και πες θέλω να κάνω αυτό. Μόνο το γήπεδο; Καλώς. Διότι ομάδα δεν θέλεις να κάνεις όπως φαίνεται. Είναι ξεκάθαρο. Φόρτωσες την ομάδα με συμβόλαια και τώρα τα ξεφορτώνεσαι και πολύ φοβάμαι πως δεν θα πάρουμε και φράγκο. Κάτι έχεις στο μυαλό σου. Ισως να είναι και μπερδεμένο ένεκα της ηλικίας αλλά βγες και μίλα. Ο λαός της ΑΕΚΑΡΑΣ περιμένει πολλά από εσένα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Εσύ τις δημιούργησες με τα «παπαγαλάκια» σου τα οποία κρέμονται στα μανταλάκια με τίτλους «θα τρομάξετε», «θα φοβηθείτε» και άλλα τέτοια ωραία. Που να ξέραμε όμως ότι όλα αυτά ήταν για εμάς και όχι για τους αντιπάλους; Διότι πράγματι και έχουμε τρομάξει και έχουμε φοβηθεί με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας.

Μην ξεχάσω να πω και κάτι γι’ αυτό τον Αλεξίου, πως τον λένε, εκεί στην Ερασιτεχνική που τον έβαλαν «φυτευτώ» να κάνει τον δήθεν πρόεδρο. Η μία ξεφτίλα μετά την άλλη για την ΑΕΚ. Μετά την εξαφάνιση του βόλεϊ των ανδρών γιατί έτσι του κάπνισε, διάβασα πως τιμωρηθήκαμε και με -12 για το πρωτάθλημα. Μου θυμίζει δικηγόρο που πάει στη λαϊκή μετά τις 3 το μεσημέρι να πάρει ότι σαβούρα κυκλοφορεί. Αμ ο άλλος ο αόρατος πρόεδρος της ΠΑΕ. Είναι και γιατρός. Καρδιολόγος αν δεν κάνω λάθος. Που έχει χαθεί άραγε;

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Ασχολήθηκα μόνο με τα του οίκου μας. Για τους αντιπάλους μας θα τα πούμε την επόμενη φορά και πιστέψτε με θα είναι σύντομα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάζετε AEK24HOURS.

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!