ΣΚΕΨΕΙΣ

Από μαγαζί γωνία κατάντησε μπακάλικο με βερεσέ

Μα καλά ρε Μελισσανίδη δεν ματώνει η καρδιά σου να βλέπεις την ΑΕΚ έτσι; Αυτή είναι μία από τις πολλές ερωτήσεις των φίλων της Ενωσης στα social media προς τον διοικητικό ηγέτη όπως τον έχει χαρακτηρίσει η Ε.Ε.Α. Η απάντηση είναι απλή: Οχι! Δεν ματώνει η καρδιά του για την ΑΕΚ. Με απλά λόγια χέστηκε.

Για όσους ακόμα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, η ΑΕΚ πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο και λειτουργεί σε ερασιτεχνικά επίπεδα σε όλους τους τομείς. Μα σε όλους. Εχει ακατάλληλους ανθρώπους αν όχι σε όλες τις θέσεις, σχεδόν σε όλες που προσκυνάνε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφού δεν έχει βρεθεί κανένας να του πει όχι!

Το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει προ πολλού και ακόμα ένα συγγνώμη από την ΠΑΕ δεν έχει βγει προς τον κόσμο της ομάδας που περιμένει καρτερικά τόσα χρόνια να δει μια ΑΕΚ αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Οχι μόνο δεν την έχει δει, αλλά αυτός που διοικεί την εταιρία με τους παρατρεχάμενούς τους δεν ξέρει να την λειτουργεί.

Το 2013 δεν είναι και τόσο μακρινό για να θυμηθούμε όλοι τι έταζε ο Μελισσανίδης. Το 2018 δεν είναι τόσο μακρινό για να θυμηθούμε την πρωταθληματική ΑΕΚ που την διέλυσε ο ίδιος ο άνθρωπος λες και είναι μαγαζάκι του. Η ΑΕΚ, για όσους δεν το έχουν καταλάβει εκεί στην ΠΑΕ, είναι μαγαζί γωνία και κατάντησε μπακάλικο με βερεσέ.

Επίσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την ανοχή και τις πλάτες των γνωστών οπαδών που τον έφεραν «φυτευτό» στην ομάδα. Οι ίδιοι λοιπόν θα πρέπει να του ζητήσουν εξηγήσεις. Οχι εμείς οι «μίζεροι» όπως μας έχει αποκαλέσει αυτό το πανό (δημοσιογράφοι και οπαδοί) που είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα και γράφουμε μόνο την αλήθεια από την αρχή μέχρι σήμερα.

Εσείς λοιπόν οπαδοί της ΑΕΚ που κάνετε πλάτες στον Μελισσανίδη μόνο και μόνο για το γήπεδο, αλλά όλα τ’ άλλα δεν λειτουργούν να ζητήσετε εξηγήσεις και άμεσα. Το 2013 αλλάξατε μια ολόκληρη κατάσταση. Διώξατε ανθρώπους από την ΑΕΚ που την αγαπάνε πραγματικά. Εχετε κάνει αγνούς οπαδούς της ΑΕΚ να μην θέλουν να πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο διότι δεν μπορούν να βλέπουν τον αγαπημένο τους σύλλογο να έχει γίνει ομαδούλα της φάπας.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι έτη φωτός πίσω από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, ακόμα και τον Αρη και κονταροχτυπιέται με τον «μνημονιακό» Παναθηναϊκό για μια θέση στην Ευρώπη. Εναν Ολυμπιακό που ήταν κάτω του μετρίου χθες και μας κέρδισε στο χαλαρό με 3-0. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μας σεβάστηκε περισσότερο από αυτούς που βρίσκονται τώρα στην ΑΕΚ και τη διοικούν.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από κανέναν διαχειριστή. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ηγέτες. Και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε στη διοίκηση ούτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αν λοιπόν Δημήτρη Μελισσανίδη δεν μπορείς να σηκώσεις δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη (πως να μπορέσεις άλλωστε αφού ούτε Κόκκαλης είσαι, ούτε Μαρινάκης) τότε επικεντρώσουμε αποκλειστικά με το γήπεδο το οποίο έχει παρατραβήξει και ΠΟΥΛΑ την ΠΑΕ σε κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται. Τον αγοραστή θα τον βρεις εσύ! Καληνύχτα…

One thought on “Από μαγαζί γωνία κατάντησε μπακάλικο με βερεσέ

  • ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ 1000%
    ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ “ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ”
    ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ

Comments are closed.