ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αξιολόγηση το καλοκαίρι

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποκάλυψε πως όλοι του ζητάνε να βοηθήσει την ΑΕΚ στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς παρέλαβε μια ομάδα με αμφιβολίες, ενώ ξεκαθάρισε πως η αξιολόγηση όλων θα γίνει το καλοκαίρι μιας και τώρα έχει τους καλύτερους παίκτες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Κρήτη:

Οι πρώτες του σκέψεις: «Στεναχωριέμαι γιατί σκέφτομαι πως αν είχαμε μπει με φυσιολογικό τρόπο όπως σήμερα και με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα χάναμε. Προσπάθησα να βγάλω από το μυαλό των ποδοσφαιριστών ότι δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Όλοι μου ζητάνε να βοηθήσω στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά είναι δύσκολο να τονώσεις ψυχολογικά μια ομάδα που ήταν χάλια πριν την άφιξη μου και την περιέβαλαν αμφιβολίες. Αυτή τη στιγμή για εμένα είναι οι καλύτεροι παίκτες. Το καλοκαίρι θα έρθει η αξιολόγηση της ομάδας, μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε το καλύτερο με αυτούς που έχουμε».

Για το παιχνίδι: «Δύσκολη έδρα κόντρα σε καλό αντίπαλο σε μικρό γήπεδο, πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά στις αλληλοκαλυψεις και στον τρόπο που αναπτυχθήκαμε. Και στα δυο ημίχρονα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, ενώ δεν δεχθήκαμε ουσιαστική απειλή. Με το δεύτερο γκολ η ηρεμία ήρθε ακόμα περισσότερο. Στα αποδυτήρια είπαμε το σκορ είναι 0-0 και έτσι στο δεύτερο μέρος ψάξαμε το γκολ. Είναι σημαντικό να σκοράρουν και οι παίκτες που έρχονται από τη δεύτερη γραμμή. Ούτε ο Ολιβερια ούτε ο Ανσαριφάνρτ πέτυχαν γκολ απόψε αλλά δημιούργησαν χώρους για τους άλλους».

Για τον Ντατσένκο: «Αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό. Ελπίζω να μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει και εμείς να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί».

Για τον Ραντόνια: «Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν έβαλα τον Ραντόνια, αλλά είναι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές και σκέφτηκα πως ο Γαλανόπουλος πίστεψα πως θα μας δώσει μια πιο έμπειρη λύση για αυτό δεν μπήκε ο Ραντόνια αλλά είναι ένας καλός παίκτης που θα βοηθήσει».