ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή για λόγους τακτικής, όχι για το πέναλτι

Οπως σας έχουμε ενημερώσει από το AEK24HOURS, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ισπανό που είχε έρθει την τελευταία φορά στην ΑΕΚ. Σας τονίσαμε πως δεν θα παίξει το κεφάλι του για κανέναν και πως όλους θα τους βγάλει στη… σέντρα με ονόματα όποτε αυτό χρειαστεί. Το ίδιο έκανε και με τον Ινσούα, στον οποίο έκανε ξεχωριστή ομιλία από τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους.

«Δεν έγινες αλλαγή για το πέναλτι το οποίο έκανες. Όλοι κάνουν λάθη. Έγινες αλλαγή για λόγους τακτικής. Δεν ήσουν καλός, όπως και πολλοί δεν ήταν καλοί σε αυτό το ματς. Όλοι κάναμε λάθη. Πρέπει να τα βλέπουμε και να διορθώνουμε», είπε στον αριστερό του μπακ ο Ανδαλουσιανός, ενώ στο γενικό σύνολο ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να ξέρετε πως όλοι μας κάνουμε λάθη. Και εγώ είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη και πολλές φορές λειτουργώ με φόρτιση και εν θερμώ. Να ξέρετε πως δεν έχω κάτι με κανέναν. Θέλω να είμαι πάντα δίκαιος και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Σας υπολογίζω όλους το ίδιο, σας βλέπω όλους το ίδιο και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν».