ΟΠΑΔΟΙ

Ολοι υπόλογοι

Η κατάσταση που βρίσκεται σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο η ΑΕΚ είναι σε… τεντωμένο σχοινί με τους οπαδούς να σηκώνουν δύο πανό έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η κιτρινόμαυρη αποστολή και να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Το κλαμπ της Original Ηρακλείου σήκωσαν πανό που έγραφαν “Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι” και “ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου”.

Παρέμβαση από τα αδέρφια μας στο Ηράκλειο

Άλλες φορές τέτοιες ώρες η καρδιά θα χτυπούσε δυνατά, το κιτρινόμαυρο ποτάμι θα ετοιμαζόταν να ξεχυθεί προς το Γεντί Κουλέ, τα τύμπανα θα ηχούσαν, οι καπνοί θα σκέπαζαν τον ουρανό και η φωνή μας θα έκανε μέρες για να επανέλθει, αφού το όνομα Της θα ακουγόταν για μια ακόμα φορά στο Ηράκλειο. Στο Ηράκλειο της ΑΕΚ. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν τίποτα από αυτά. Όμως οι ιδέες και η κουλτούρα μας δεν μας αφήνουν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και επειδή έχουμε τη δράση και τη μάχη στο αίμα μας -στεγασμένοι ή άστεγοι- εδώ και 30 χρόνια, κάναμε αυτό που δείχνει η φωτογραφία παρακάτω. Η ΑΕΚ είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ και όταν η ζωή μας απειλείται, έχουμε χρέος να παρεμβαίνουμε στην ιστορία μας και να την αλλάζουμε, να την δημιουργούμε και να την στέλνουμε προς την κατεύθυνση που της αξίζει εμείς οι ίδιοι. Να την οδηγούμε προς την ίδια της τη φύση. Το μήνυμα είναι σαφές: Στην εποχή της μάσκας, ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό ΑΕΚ, με πρώτη την γεμάτη συνεχόμενα λάθη διοίκηση αλλά και όλους τους αμειβόμενους αυτής (παίκτες, υπαλλήλους κ.τ.λ.) να σταματήσουν να κρύβουν τις ατέλειες κάτω από τη μάσκα και να κάνουν αυτό που λέει το πανί μας. Αλλιώς θα είναι υπόλογοι για μια ζωή απέναντι στο λαό της ομάδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ CLUB
30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ Η ΑΣΤΕΓΑΣΤΟΙ
ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.