ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντροπιαστική ήττα

Μη μπορώντας να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη και η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, ο Αντρέ Σιμόες βρήκε το θάρρος κι έκανε λόγο για ντροπιαστική ήττα στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε:

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι μια ντροπιαστική ήττα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε για το αποτέλεσμα. Εμείς οι ίδιοι φταίμε είχαμε κατεύθυνση για το πώς παίζει η ομάδα των Ιωαννίνων. Πρέπει να σκεφτούμε πάρα πολύ καλά τι κάναμε λάθος».

Για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα: «Δεν μπορώ να πω εγώ ποιος δεν ήταν καλός και ποιος όχι. Δεν είναι η δουλεία μου. Είχαμε κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, φάγαμε ένα γκολ. Τα Γιάννενα βάλανε ένα γκολ και προσπαθήσαν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε καλή εικόνα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ από την εμφάνιση με την Βόλφσμπουργκ μέχρι την σημερινή ημέρα: «Όσον αφορά εκείνη την νύχτα ναι η ομάδα πέρασε αλλά δεν είχε καλή εξέλιξη στο Europa. Με τον Χιμένεθ υπάρχουν νέες ιδέες καλές ιδέες. Η ομάδα τώρα παίζει συμπαγή και καλό ποδόσφαιρο. Δεν ψάχνω καμία δικαιολογία για το σημερινό παιχνίδι και είναι ντροπή για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ».