ΣΚΕΨΕΙΣ

Tactical Analysis: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-2

Εστω και αν ίδρωσε, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 2-1 και να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου. Πως όμως ήρθε αυτή η νίκη; Το aek24hours.gr έχει την τακτική ανάλυση των γκολ.

Στο 13’ ο Μάρκο Λιβάγια έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κεφαλιά – ασίστ του Τάνκοβιτς. Ο Κροάτης πλάσαρε σωστά δίνοντας το προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους. Οπως μπορείτε να δείτε τόσο από την εικόνα όσο και από το βίντεο ο επιθετικός της ΑΕΚ βρέθηκε σε θέση βολής για το 0-1.

Πριν όμως οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Μπαράλες ερχόμενος από πίσω και πηδώντας πιο ψηλά από τον Τσιγκρίνσκι που τον πήρε παραμάζωμα με την ταχύτητά του και το άλμα του έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Ωστόσο, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 58’ και μετά από ωραία αλλαγή πλευράς από τον Λιβάγια από τα αριστερά με βαθιά μπαλιά σε κενό χώρο στον Βασιλαντωνόπουλο, εκείνος βρήκε τον Σάκχοφ, όπου με τη σειρά του και με τη… μία έστρωσε στον Ιρανός που γύρισε πολύ ωραία τιο κορμί του για το τελικό 1-2.