ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη γλώσσα του Μελισσανίδη

Μετά το ραντεβού που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Μάσιμο Καρέρα τη Δευτέρα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι τα Σπάτα για να τα πάει ένα χεράκι και με τους ποδοσφαιριστές. Στη δική του όμως γλώσσα.

Στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης έχοντας και τον μεταφραστή μαζί του ξεκαθάρισε σε όλους πως πρέπει να αλλάξουν την εικόνα που δείχνουν στο γήπεδο σε άγριο ύφος, ενώ ζήτησε νίκες στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να μη χαθεί από τώρα η χρονιά.

«Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα ρε! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει. Να έλεγα ότι δεν είστε καλοί παίκτες; Το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας αποτελείτε. Ο Γενάρης είναι κοντά, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να το πει και να φύγει. Ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ είχε συνάντηση και με τον Ίλια Ίβιτς για τη θλιβερή εικόνα της ομάδας αλλά και με στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος όπως ο Βασίλης Δημητριάδης.