ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη θέλει ο Καρέρα

Πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το τετ α τετ που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τον ένα χρόνο στην ΑΕΚ, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova…

Για το ότι κλείνει έναν χρόνο στην ΑΕΚ: «Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα. Δεν μπορώ να κρίνω την πορεία μου, θα το κάνουν άλλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι οι επόμενοι αγώνες, είναι τρεις τελικοί, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και εκεί συγκεντρώνομαι».

Για την ευρωπαϊκή παρουσία που έκλεισε: «Σίγουρα πληρώσαμε τα ατομικά λάθη και σίγουρα δεν είναι οι λόγοι που δεν κερδίσαμε η διάταξη. Το θέμα είναι η νοοτροπία και το πώς μπαίνεις στο γήπεδο. Αυτό πληρώσαμε. Ξέρουμε ότι πήραμε εμπειρίες και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που έχουμε μπροστά».

Για τη συνάντηση και τη συζήτηση με τους παίκτες: «Δεν έκανα κάποια συνάντηση με τους αρχηγούς. Έκανα με όλη την ομάδα. Ο στόχος ήταν να καταλάβουμε αν υπήρχαν προβλήματα και να διορθώσουμε τα προβλήματα. Γι’ αυτό συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με την ομάδα και τους παίκτες».

Για τη συνάντηση του με τον Μελισσανίδη: «Συζητήσαμε για τα προβλήματα που υπάρχουν. Για την κατάσταση και πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Ένιωσα εμπιστοσύνη και μου μετέφερε και την εμπιστοσύνη του κλαμπ. Τώρα είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη με αποτελέσματα. Αυτό είναι που μετράει».

Για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Σίγουρα θα είναι μια μάχη. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που είναι καλή σε φυσικό επίπεδο. Θα μας δυσκολέψει. Πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε τρεις αγώνες μέχρι τα Χριστούγεννα και πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους γίνεται. Πλέον ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν να είναι τελικός