ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπροστά κούκλα, πίσω πανούκλα

Για ακόμα ένα παιχνίδι, η ΑΕΚ έβγαλε προβληματικό χαρακτήρα, δείχνοντας πως είναι βαριά άρρωστη. Η Ενωση νίκησε με 4-3 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, σε ένα παιχνίδι που ότι «στημένο» γινόταν στην περιοχή της κατέληγε στα δίχτυα του Τσιντώτα. Ο Ανσαριφάρντ με δύο γκολ (6’, 25’), ο Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (19’) και ο Ολιβέιρα στο τέλος (88’) πέτυχαν τα τέσσερα τέρματα για τους κιτρινόμαυρους.

Εξαιρετικά στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο το «συγκρότημα» του Γιώργου Παράσχου που σκόραρε με τρεις κεφαλιές. Αυτές των Μαρκ Φερνάντεθ στο 8’, Τσαμπούρη στο 66’ και Μπαξεβανίδη στο 94’ κι έφτασαν στο «θαύμα» στο 95’ αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλων ακυρώθηκε σωστά με τη χρήση του VAR διότι είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Θετικό πρόσημο για τον Μιτάι που έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αρκεί να προστατευτεί και να προστατέψει τον εαυτό του.

Την Τετάρτη η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό και είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη να δείξει μια φυσιολογική και επαγγελματική εικόνα που την έχει ξεχάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Τσαμπούρης (70’ Μπρούσιτς), Μ. Φερνάντεθ (80’ Μουνιέ), Κολ, Κιτοκό (70’ Ντάουντα), Χουχούμης (46’ Τσιλούλης), Σλίβκα, Ιωαννίδης (90’ Καραγκούνης).

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες (67’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Μάνταλος (67’ Κρίστιτσιτς), Γκαρσία (46’ Τάνκοβιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ (67’ Ολιβέιρα).