ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερχονται κι άλλες εξελίξεις στην ΑΕΚ

Λίγο πριν φύγει το 2020 ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε σκούπα και φαράσι και έδιωξε Καρέρα, Ιβιτς, ενώ στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Παουλίνιο. Τις θέσεις πήραν οι Χιμένει και Κονέ, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στην τελευταία πρωταθληματική χρονιά, δηλαδή το 2018.

Ως προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ τον γνωρίζουμε. Με τα σκαμπανεβάσματά του. Το θετικό είναι πως μαζί του έρχεται ο βοηθός του που είναι καλός στην τακτική, αλλά και ο άνθρωπος που ξέρει πώς να ηρεμεί τον κόουτς. Πρόκειται για τον Χεσούς Καλντερόν που είχε έρθει μαζί του και το 2010 και το 2017. Επίσης στο προπονητικό τιμ επιστρέφει και ο γυμναστής, Σέμπα Μπασκόν για τον οποίο οι παίκτες της ΑΕΚ μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

Οσον αφορά τον Κονέ, πρόκειται για έναν τεχνικό διευθυντή που ξεκινάει από το μηδέν με την ΑΕΚ να αποτελεί ένα καλό, αλλά δύσκολο σχολείο. Η ατζέντα του λένε όλοι ότι δεν είναι γεμάτη. Σίγουρα υπάρχουν ονόματα μιας και έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Ιταλία και στην Αυστραλία, ενώ έχει φίλους στην αγορά που ξέρουν την πιάτσα απέξω και ανακατωτά.

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν σταματάνε για την ΑΕΚ. Ερχονται κι άλλες. Υπάρχει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιβάγια, αλλά και του Ολιβέιρα. Το πρώτο είναι αυτό που «καίει» για τα καλά τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν κάνει την πρότασή τους στον μάνατζερ του Κροάτη και περιμένουν την απάντησή του. Βέβαια, κάποιοι μέσα από τα Σπάτα υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και ακόμα μια αποχώρηση. Αυτή του Βασίλη Δημητριάδη. Ο συγκεκριμένος όμως φαίνεται να είναι επτάψυχος διότι όλο κάτι ακούγεται για εκείνον, αλλά όλο παραμένει στο πόστο του.