ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασχολίαστο για ακόμη μια φορά

Η ΑΕΚ απουσίαζε από το ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό και να μείνει στο -6 από την κορυφή. Η Ενωση δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχε νεύρο, τσαμπουκά και ούτε αντίδραση. Ο Μπόλονι πήρε την ταυτότητα του Καρέρα και πλέον η κατάσταση στους κιτρινόμαυρους πάει από το κακό στο χειρότερο μετά τον αποκλεισμό προ ημερών από το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη. Σκόραρε στο 34’ με τον Μακέντα, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Κουρμπέλη. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ σκόραρε με τον Ολιβέιρα στο 87’ αλλά ήταν πλέον αργά.

Πολλά προβλήματα έβγαλε η συνολική εικόνα της ΑΕΚ με τα ερωτήματα να είναι πάρα πολλά προς τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές που κάποια στιγμή πρέπει να βγουν και να απαντήσουν παντελονάτα και όχι να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες.

Το σίγουρο είναι πως οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε κακό φεγγάρι μετά από την τριάρα από τη Ζόρια, την τεσσάρα από την Μπράγκα και την νέα ήττα αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό. Αποτέλεσμα αυτού που μένουν στην 4η θέση, γνωρίζοντας την πρώτη εντός έδρας ήττα από τον σημερινό αντίπαλο μετά από 3,5 χρόνια.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Παουλίνιο), Σβάρνας, Νεντελτσιάρου (82’ Χνιντ), Ινσούα, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ (66’ Ολιβέιρα), Τάνκοβιτς (46’ Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ (82’ Μαχαίρας).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος (86’ Πούγγουρας), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (70’ Καρλίτος), Μακέντα (71’ Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης (87’ Χουάνκαρ).