ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστικό ματς

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αποθεώθηκε στην Ουκρανία μίλησε για το παιχνίδι με τη Ζόρια και το χαρακτήρισε ως καθοριστικό για την πορεία του ομίλου.

«Περιμένω ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι στην ίδια θέση έχοντας χάσει τα δύο προηγούμενα ματς. Θα είναι ένα καθοριστικό ματς για την πορεία μας στον όμιλο. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ.

«Είχαμε δύο δύσκολα ματς με την Μπράγκα και τη Λέστερ. Καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, γι’ αυτό πάμε μόνο για τη νίκη. Το επίπεδο στο Europa League είναι πολύ υψηλό κι αν κάνεις λάθος τιμωρείσαι. Θα πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Όσο για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την αντίπαλο της ΑΕΚ; «Θα ήταν λάθος να υποδείξω κάποιον. Ξέρω πολλούς παίκτες της Ζόρια, με κάποιους από αυτούς υπήρξα και συμπαίκτης στο παρελθόν, με άλλους ήμουν αντίπαλος. Η Ζόρια είναι ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά θα έλεγα πως το βασικού της ατού είναι η γραμμή των επιθετικών», απάντησε ο Ουκρανός στόπερ.