ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εψαχνε το γκολ και το βρήκε ο Μαχαίρας

MVP του αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ αναδείχθηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ Θεοδόσης Μαχαίρας. Ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε ότι έψαχνε το τέρμα, το οποίο ήρθε κόντρα στους «βυσσινί».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ;

«Ολη η ομάδα της ΑΕΚ και οι παίκτες στηρίζουμε τους παίκτες και τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2. Ευελπιστούμε να βρουν γρήγορα να τελειώσει όλο αυτό γι’ αυτούς και μακάρι όλοι να βρουν το δρόμο τους. Επιτέλους ήρθε το γκολ. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί. Σε κάθε αγώνα ελπίζω ότι θα σκοράρω. Το κατάφερα σε αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ και ελπίζω να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό. Ξεχνάω τα προηγούμενα παιχνίδια, για τη συνέχεια. Δεν με ενδιαφέρει πλέον οι ευκαιρίες που έχασα. Δεν ήθελα να τις σκεφτόμουν, γι’ αυτό και σκόραρα σήμερα».

Τι άλλαξε στην επανάληψη;

«Και στο πρώτο ήμασταν καλοί. Απλά η Λάρισα ήταν πίσω από τη σέντρα με 11 παίκτες. ηταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Τους κουράσαμε όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε γρήγορα, άνοιξε η άμυνά τους και ήρθε σχετικά εύκολα η νίκη στο τέλος».

Για τον Μάνταλο;

«Είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα ο Μάνταλος. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε ακόμα περισσότερες μπάλες, δημιούργησε ευκαιρίες και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το πού αφιερώνει το πρώτο γκολ καριέρας;

«Σε όλα τα άτομα που με έχουν βοηθήσει ως τώρα στον δρόμο μου. Δεν θέλω να πω ονόματα. Είναι πολλά».

Για την εκτέλεσή του στο γκολ;

«Εκανε μία πολύ ωραία ενέργεια και ο Αλμπάνης. Εκανα καλό κοντρόλ και μου βγήκε ετσι».

Για τον Γαλανόπουλο και την επιστροφή του;

«Να συνεχίσει έτσι όπως ξεκίνησε μετά τον τραυματισμό του. Να συνεχίσει δυνατός και να μην του ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Το περίμενε καιρό. Εκανε καλή ενδυνάμωση. Του έδωσα συγχαρητήρια για το γκολ. Δεν πρόλαβα να του πω περισσότερα, γιατί ήταν και φορτισμένος».

Ποιο γκολ επιλέγει ως το καλύτερο;

«Του Σιμόες».