ΟΠΑΔΟΙ

Κατέθεσε στεφάνι για τους ήρωες του Πολυτεχνείου η Original 21

Τρίτη 17 Νοέμβρη 2020. 47 χρόνια από τη μέρα ορόσημο για την λευτεριά… 47 χρόνια από τότε που ο λαός νίκησε μια για πάντα τη χούντα και το φασισμό!

Όπως κάθε χρόνο η ORIGINAL 21, ούσα πιστή στα κοινωνικά γεγονότα, σεβόμενη την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία και έχοντας κατά νου τον συνάνθρωπο και την υγεία του, ξεκίνησε με τριμελή εκπροσώπηση για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνου. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι μάσκες και οι αποστάσεις χρησιμοποιήθηκαν στην εντέλεια. Στο δρόμο όμως για το σημείο που το τανκ έριξε την πύλη και μη έχοντας υπολογίσει ότι δεν χαίρουμε ούτε βουλευτικής ασυλίας, ούτε είμαστε μέλη κάποιου κόμματος, αλλά απλοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ, μια ομάδα κρατικής καταστολής, θυμίζοντας ΕΣΑτζήδες ξαμολημένους από σύγχρονους δικτάτορες, ήταν ο λόγος που εμείς και το στεφάνι μας, βρεθήκαμε στην ασφάλεια Αττικής! Την ιερή όμως πράξη μας, δεν κατάφεραν να την καταστείλουν. Οι ιδέες εξάλλου δεν καταστέλλονται και έτσι το στεφάνι λίγο αργότερα βρισκόταν στις “παρυφές” του αγάλματος του αείμνηστου Αλέξανδρου  Παναγούλη.

Σχετικά με  τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν βαρύνουσα σημασία την δύσκολη εποχή που ζούμε, δηλώνουμε ότι σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και τις ζωές των άλλων και οτιδήποτε κάνουμε, το κάνουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θέσουμε σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο την υγεία ούτε την δικιά μας, ούτε των άλλων.

Η υγειονομική βόμβα σήμερα ήταν οι χιλιάδες στοιβαγμένοι μπάτσοι! Επίσης μια υγειονομική βόμβα που χρειάζεται απολύμανση είναι και η κλούβα που μέσα σε τόσο μικρό χώρο φιλοξένησε τον Μπογδάνο και καμιά δεκαριά μπάτσους δίπλα-δίπλα!

Υ.Γ: Η ΔΡΑΣΗ φέρνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ