ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούμπωσαν Νεντελτσιάρου – Χνιντ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ιονούτ Νεντελτσιάρου μίλησε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «κούμπωσε με τον Χνιντ».

Ο προπονητής του Ιωνικού μίλησε για το φιλικό που έδωσε η ομάδα του με την ΑΕΚ και κλήθηκε να σχολιάσει κάποιους παίκτες των κιτρινόμαυρων.

«Ο Νεντσελτσιάρου έχει τον σωματότυπο του Τσιγκρίνσκι. Πρόκειται για έναν ψηλό και αλτικό στόπερ. Το ύψος του τον καθιστά πολύ δυνατό στις μονομαχίες στον αέρα, ενώ είναι εξίσου καλός και με την μπάλα στα πόδια. Ανήκει στην κατηγορία των κεντρικών αμυντικών που ξέρουν μπάλα. Μπορεί να μην είναι τρομερά γρήγορος, ωστόσο δεν τον λες αργό σε καμία περίπτωση…», σχολίασε στην εφημερίδα «Ωρα των Σπορ» αρχικά ο έμπειρος προπονητής των Νικαιωτών και συνέχισε:

«Διέκρινα πως κούμπωσε πολύ καλά με τον Χνιντ, ο οποίος από την πλευρά του διακρίνεται για τη δύναμή του και τον τρόπο που πάει πρώτος στην μπάλα. Οι δυο τους δείχνουν πως μπορούν να αποκτήσουν πολύ καλή χημεία και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ».

Για τους Καρακλάγιτς και Ραντόνια, ανέφερε: «Πρόκειται για δύο νεαρούς παίκτες που έχουν καλά στοιχεία, ωστόσο χρειάζονται χρόνο και δουλειά για να καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο και παιχνίδια σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ».

Για τη γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ: «Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι πως πρόκειται για ομάδα που έχει πλάνο και τακτική στο παιχνίδι της και με βάσει αυτό κινμούνται οι παίκτες της καθόλη τη διάρκεια του ματς. Δεν φοβούνται οι παίκτες να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια, βγάζουν γρήγορη σκέψη κι έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα που έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας αποκτήσει και μεγάλο βάθος με τις τελευταίες προσθήκες που προχώρησε στο ρόστερ της».