ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης της ΑΕΚ ο Λέβι Γκαρσία

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λέβι Γκαρσία στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος εξτρέμ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και να δυναμώσει τα άκρα των κιτρινόμαυρων.

Η ομάδα του Ισραήλ απέστειλε το βράδυ υπογεγραμμένη τη συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη και λίγο μετά τις 21:00, ανακοίνωσε επίσημα την πώληση του στην Ένωση.

«Μπήκε στην καρδιά όλων και έγινε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας. Σήμερα χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά την ολοκλήρωση της επίσης μετακίνησης στην ΑΕΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ομάδα του Ισραήλ, με τον ισχυρό άνδρα της Μπεϊτάρ Χογκ Μοσέ να τονίζει: «Ο Λέβι είναι το είδους του ποδοσφαιριστή που κάνει τη μαγεία του ποδοσφαίρου να συμβαίνει. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και έναν εξαιρετικό παίκτη, στον οποίο δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσει να μεγαλώνει την καριέρα του. Του εύχομαι ότι καλύτερο και ελπίζω να σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα του”. Από την πλευρά του ο Λέβι Γκαρσία είπε στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα του: “Ευχαριστώ την Μπεϊτάρ για την θετική απάντηση της στο αίτημά μου νε πάρω μεταγραφή για να συνεχίσω την πρόοδο μου επαγγελματικά αλλά και στο οικονομικό κομμάτι. Ενήργησα χωρίς ανησυχία για τη συνέχιση της καριέρας μου. Αγαπητοί οπαδοί της Μπεϊτάρ, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για αυτή τη σεζόν και την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβα από εσάς. Είχα την τιμή να παίξω για εσάς και για ένα τόσο υπέροχο κλαμπ και σας εύχομαι τα καλύτερα».