ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν χρειαστεί θα κάνουμε και άλλη μεταγραφή είπε ο Καρέρα

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε πως αν χρειαστεί η ΑΕΚ ενίσχυση, θα προχωρήσει σε νέα μεταγραφή.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στον χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως: «Αφήνουμε πίσω το Κυπελλο, δεν είχαμε την κατάλληλη αγωνιστικότητα», ενώ για την κριτική που έγινε σχετικά με την ετοιμότητα της ΑΕΚ δήλωσε:

«Είναι σύνηθες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να υπάρχει κριτική. Είναι όλα αποδεκτά, εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς»

Ο Ιταλός τεχνικός απάντησε για τις πολλές χαμένες στατικές φάσεις ότι οφειλόταν στο γεγονός πως: «Τα είχαμε προετοιμάσει όλα πολύ καλά, αλλά στη διάρκεια του αγώνα δεν μας βγήκαν».

Όσο για τις φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν: «Να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε» ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ λέγοντας επίσης για το αν περιμένει κάτι ακόμα: «Θα το συζητήσω με τον Ίλια Ίβιτς και αν υπάρχει κάτι για να βελτιώσουμε το ρόστερ θα το κάνουμε».

Ο Λιβάι Γκαρσία δύκολα θα βρίσκεται στην αποστολή όπως είπε ο κύριος Καρέρα, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Παναιτωλικό: «Δύσκολο ματς, είδα το παιχνιδι με τον ΟΦΗ, ειναι μια οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και αγωνιστικά καλά για να κερδίσουμε».