ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξύπνα ΑΕΚ έχεις τελικό

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα από το φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο. Η Ενωση ηττήθηκε με 2-1 στο ΟΑΚΑ μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μάσιμο Καρέρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και είδε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ξυπνήσει τους κιτρινόμαυρους.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Σβάρνας στο 16’, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 26’ με τον Παουλίνιο να πλασάρει ανενόχλητος τον Γιαννιώτη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 58’ με πέναλτι του Ούμπιδες, παράβαση που κέρδισε ο Αθανασίου από τον Τσιντώτα.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας (59′ Αθανασιάδης), Λάτσι (70′ Μαχαίρας), Οικονόμου (59′ Τσιγκρίνσκι), Σβάρνας (83′ Χνιντ), Λόπες (70′ Ινσούα), Παουλίνιο (59′ Μπακάκης), Σιμόες (70′ Μάνταλος), Κρίστιτσιτς (46′ Μπότος), Σαμπανάτζοβιτς (59′ Βέρντε), Λιβάγια (78′ Χριστόπουλος), Ολιβέιρα (46′ Αλμπάνης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (46′ Μανδάς), Γούτας (46′ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γκάλο, Σάλομον (46′ Μπουσούλατζιτς), Νάτσος (46′ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (46′ Αθανασίου), Νταβιώτης (46′ Ραμπέλο), Μανούσος (46′ Γιακουμάκης), Αγκάγεφ (46′ Κιβρακίδης), Βέλλιος (46′ Κωτσόπουλος).