ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε βρωμίσει η πιάτσα…

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε από την ημέρα που ο τελικός θα γινόταν στη Ριζούπολη να βρει κάποιο πρόβλημα ή κάποια δικαιολογία για να μην κατέβει να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ. Του έφταγαν όλα. Τα δοκάρια, το χορτάρι, η φύλαξη του γηπέδου και άλλα πολλά. Επειτα πήγαμε στο ΟΑΚΑ και εκεί πάλι κάτι έφταιγε στους «ερυθρόλευκους». Μέχρι που ζήτησαν να γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας τα Χριστούγεννα.

Είχε βρωνίσει η πιάτσα. Ποδοσφαιρική και δημοσιογραφική ότι το παιχνίδι πάει προς αναβολή όπως και έγινε…

Εψαχναν λοιπόν οι Πειραιώτες κάθε τρόπο να αναβάλλουν αυτό το ματς. Και τα κατάφεραν μέσω… κορονοϊού. Ο Λοβέρα βρέθηκε θετικός κι έτσι μετά τους Σεμέδο και Τζολάκη έγινε ο τρίτος της ερυθρόλευκης παρέας. Ο Αργεντινός άσος ανιχνεύτηκε με τον κορωνοϊό στα τελευταία τεστ πριν τον τελικό και αυτή η εξέλιξη οδήγησε στην αναβολή του ματς.

Μετά το νέο κρούσμα με τον Λοβέρα, βάσει πρωτοκόλλου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου να μπουν σε απομόνωση στο σπίτι τους για τις επόμενες δύο ημέρες. Φυσικά, οι προπονήσεις δεν θα διεξαχθούν για το ίδιο διάστημα, ενώ θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ τόσο την Κυριακή (30/8), όσο και τη Δευτέρα (31/8).

Πλέον, η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Κυριακή για να βρει νέα ημερομηνία για τον τελικό.