ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Πολυχρονίου

Ασταμάτητος μοιάζει ο Νίκος Πολυχρονίου, που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα της Σφυροβολίας υψώνοντας τη σημαία της ΑΕΚ στην κορυφή. Ο 17χρονος αθλητής του Συλλόγου, με βολή στα 79,26 μ. ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ18 που διεξάγεται στη Λάρισα και απέδειξε ότι η προ λίγων ημερών βολή του στα 78,84 μ. ήταν μόνο η… αρχή!

Μάλιστα, ο Νίκος Πολυχρονίου σημείωσε την εντυπωσιακή επίδοση στην τελευταία βολή, φτάνοντας μία ανάσα από το να “σπάσει” το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας (80,15 μ.).

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, προχώρησε την ακόλουθη συγχαρητήρια δήλωση για τον Πρωταθλητή Ελλάδος, Νίκο Πολυχρονίου: “Εκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στον Πρωταθλητή μας, Νίκο Πολυχρονίου, και τον προπονητή του Χρήστο Πολυχρονίου. Με την προσπάθειά του και τη συνεχή του βελτίωση, ο Νίκος αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος να κατακτήσει όλες τις κορυφές, όπως του αξίζει και όπως αξίζει και στο Σύλλογο. Εύχομαι υγεία και είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες δε θα σταματήσουν να έρχονται“.