ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να εμφανιστούμε καλύτεροι στο ματς Κυπέλλου ζήτησε ο Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν αυτός που ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ κι έγραψε το τελικό 2-2 απέναντι στον Αρη. Μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και σε αυτόν που ακολουθεί για το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος στράικερ:

Τι γεύση σου αφήνει το τελικό 2-2; «Πικρή η γεύση, στο ματς επρεπε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και ειδικά στο β’ μέρος ήμασταν ανώτεροι, δεν κάμαμε γκολ της ευκαιρίες. Πίστευα ότι θα το γυρίσουμε και θα κερδίσουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες όπως με τον Σιμάνσκι αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα χάσουμε σήμερα».

Αν οι ευκαιρίες είναι η αιτία που η ΑΕΚ δεν κέρδισε; «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες είναι λογικό να μην βάλεις όλα τα γκολ, ήμασταν πολύ ανώτεροι. Θυμάμαι ότι το 0-1 με το πέναλτι δεν το κατάλαβα, το 1-2 είναι καταπληκτικό γκολ με το κεφάλι οπότε κάναμε ευκαιρίες ίσως δεν είχαμε καλά τελειώσαμε. Ήμασταν ανώτεροι».

Αν νιώθει πως η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς στη μάχη για τη δεύτερη θέση; «Χάσαμε δύο βαθμούς αν είχαμε κερδίσει θα ήταν πιο άνετα τα πράγματα. Έχουμε ματς μπροστά, είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλά στην κατάσταση, έχουμε δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και αν κερδίσουμε θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Χάσαμε δύο βαθμούς σήμερα αλλά υπάρχει δρόμος».

Για τη δική του κατάσταση: «Βελτιώνομαι είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Δουλεύω για να είμαι καλύτερα, είχα μια ατυχία με τον ΟΦΗ μια ενόχληση στο πόδι και με ανάγκασε να μην κάνω προπόνηση στο 100% στην εβδομάδα μέσα και χρειάστηκε να παίζω με το πόδι δεμένο σήμερα. Βοήθησα την ομάδα όμως. Μπροστά έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς Κυπέλλου με τον Άρη θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για το τι είπε με τον Σάσα στην φάση του πέναλτι στο 2-2: «Ο Σάσα προσπαθούσε να με αγχώσει, έλεγε στον τερματοφύλακα του ότι την στέλνει την μπάλα στα δεξιά σε όλες τις εκτελέσεις, γύρισε και μου είπε να τη ρίξω δεξιά, εκεί την έριξα και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα».

Για το ότι σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος είναι το πρώτο παιδί, είναι… ελληνική παραγωγή, δεν έχω λόγια, σας ευχαριστώ και όλα να πάνε καλά».