ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρθε η ώρα να κάνει την υπέρβαση με Λιβάγια η ΑΕΚ

Σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ και η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να τον κρατήσει. Ο Κροάτης στράικερ έχει βγάλει και με το παραπάνω τα χρήματα του συμβολαίου του, καθώς πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Ιλια Ιβιτς περιμένει το «πράσινο φως» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να ξεκινήσει της συζητήσεις με τον Λιβάγια, ο οποίος δείχνει να περνάει καλά τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Ελλάδα, πράγμα που τον κάνει να θέλει την παραμονή του.

Ο 26χρονος Κροάτης έχει συνεχώς ανοδική πορεία με τη φανέλα της ΑΕΚ και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Μάσιμο Καρέρα. Αλλωστε ο Ιταλός τεχνικός ποντάρει πολλά στον Λιβάγια. Κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Αυτή τη στιγμή, ο επιθετικός της ΑΕΚ αμείβεται με 700.000 ευρώ το χρόνο, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν να ζητήσει συμβόλαιο αντίστοιχο με του Ολιβέιρα. Όλα αυτά βέβαια προς στιγμήν είναι σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο μυαλό όλων (ακόμα και του Λιβάγια) είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.