ΟΠΑΔΟΙ

Ο άνθρωπός μας βρίσκεται στην Αμφιλοχία (video)

Στο Αμπελάκι του Δήμου Αμφιλοχίας τα αετόπουλα της Ενωσης βρήκαν μια ξεχωριστή φωλιά. Ενα από τα πάθη του κ. Αντώνη είναι η ΑΕΚ, η αγάπη του όπως λέει.

Επιστρέφοντας τα τελευταία 10 χρόνια στον τόπο καταγωγής του, έφτιαξε την κύρια κατοικία του στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Από τους σφυρήλατους μεταλλικούς Δικέφαλους που κοσμούν τις δύο εξώπορτες, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στον περιβάλλοντα χώρο, τα πάντα θυμίζουν ΑΕΚ.

Ο κ. Αντώνης Θανασιάς, με το τελείωμα των υποχρεώσεών του στο  Γυμνάσιο της  Αμφιλοχίας τη δεκαετία του 1950, πήγε για πρώτη φορά στο γήπεδο και είδε τον Παναθηναϊκό με την Αούστρια, ήταν ένα παιχνίδι που όπως λέει δεν τον άφησε αδιάφορο.

Το επόμενο παιχνίδι που είδε ήταν η ΑΕΚ, όταν οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στο γήπεδο αισθάνθηκε πως αυτή ήταν η ομάδα θα φώλιαζε για πάντα στην καρδιά του. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι πιστός φίλαθλος της ΑΕΚ και το δείχνει με την αγάπη του. «Όταν ζούσα στην Αθήνα το σπίτι μου ήταν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ και όχι μόνο δεν έχανα παιχνίδι αλλά πήγαινα ακόμη και στις προπονήσεις λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Πηγή: e-maistros.gr