ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρακολουθεί Τουρέ με γνώστη τον Καρέρα

Η περίπτωση του Ιντρίσα Τουρέ που φαίνεται να μην υπολογίζεται από τη Γιουβέντους, αρέσει στην ΑΕΚ, η οποία έχει ως γνώστη της ιταλικής ομάδας τον Μάσιμο Καρέρα.

Το όνομα του 22χρονου μέσου είχε ακουστεί και το χειμώνα, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ισως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή, η Ενωση να κινηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως σκέφτεται να κάνει και στην περίπτωση του Σιμάνσκι. Να αποκτήσει ως δανεικό τον άσο της «Μεγάλης Κυρίας» και στη συνέχεια εφόσον πείσει να τον αποκτήσει βάζοντάς του υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Τουρέ δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους, η οποία θέλει να τον δώσει ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Μπρέσια, ώστε να αποκτήσει τον Τονάλι. Όμως η Μπρέσια ζητάει μόνο τον Βιδάλ, κάτι που σημαίνει ότι το μέλλον του παραμένει στον… αέρα.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί η ΑΕΚ που σκέφτεται να κάνει μια κρούση για απόκτηση του ως δανεικό, βάζοντας του μια ρήτρα απόκτησης. Στον “δικέφαλο” άλλωστε έχουν την περίπτωση Σιμάνσκι, όπου ήρθε ως δανεικός, έπεισε και πλέον είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί.

Ο Τουρέ έκανε τα πρώτα του βήματα στη Λειψία, ενώ αργότερα τον απέκτησε η Σάλκε και έπειτα η Βέρντερ Βρέμης. Από εκεί τον… άρπαξε η Γιουβέντους. Έπειτα από μια σεζόν ως δανεικός στην U23 της «Μεγάλης Κυρίας», έπεισε με τις ικανότητές του και στην συνέχεια οι Ιταλοί τον αγόρασαν για περίπου 1.5 εκατ. ευρώ. Το αρνητικό στην περίπτωσή του είναι πως δεν έχει παραστάσει από το κορυφαίο επίπεδο καθώς σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκε ήταν στις Β’ ομάδες τους.