ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μάνατζερ που προτείνει παίκτες στον Καρέρα

Εφόσον χρειαστεί τη βοήθειά του θα την δώσει απλόχερα. Αυτός είναι ο Μάρκο Τραμπούτσι. Ο Ιταλορώσος μάνατζερ ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως έχει κάποιες περιπτώσεις παικτών που θα έκαναν στην ΑΕΚ.

«Έχω άριστη σχέση με τον Μάσιμο και του δίνω συμβουλές. Πήγε στην Ελλάδα έπειτα από πρόσκληση του προέδρου και του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ. Ο Καρέρα πλέον δεν χρειάζεται την βοήθεια μου. Φυσικά όταν ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα μπορώ να του προτείνω κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Επίσης δίνω προσοχή σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω ποιους χρειάζεται ο Μάσιμο. Ίσως κάποιοι να είναι ακριβοί για την ΑΕΚ ή κάποιοι να μην ταιριάξουν σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει οι λύσεις να είναι κάπου στη μέση. Υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες της ΑΕΚ που θα μπορούσαν να παίξουν στη Ρωσία», είπε σε εκπομπή του Sport Express.

Επίσης, ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως ο Καρέρα μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, απάντησε: «Πιστεύω πως ο Μάσιμο θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη Ρωσία. Πλέον είναι κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και δεν μπορούμε να μιλάμε για ρωσικό πρωτάθλημα. Στον μέλλον όμως ναι. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Καρέρα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως αυτό θα συμβεί σε ένα, δύο ή τρία χρόνια».