ΣΚΕΨΕΙΣ

Βγενόπουλος και Marfin για να μην ξεχνάμε…

Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας ένεκα της ημέρας μας έστειλε το παρακάτω κείμενο:

Το 2010 σκοτώνονται τρία άτομα από αναθυμιάσεις μετα από ρίψη μολότοφ μέσα στην τράπεζα Marfin σε ημέρα απεργίας και πορείας. Ο Βγενόπουλος της Marfin είχε κλειδώσει τους εργαζόμενους μέσα (!) και δεν μπορούσαν να διαφύγουν και μάλιστα σε ημέρα γενικής απεργίας.

Λίγο καιρό πιο πριν είχε αναλάβει τον Παναθηναϊκό ενώ μεγάλη πορεία είχε γίνει υπέρ του από συνδεσμίτες του ΠΑΟ πιο πριν ώστε να πιεστεί η τότε διοίκηση της ΠΑΕ να αποχωρήσει.

Μετα τη γνωστοποίηση για την ύπαρξη νεκτών μια μιντιακή προπαγάνδα στήθηκε για το θέμα. Η οποία συνάντησε την ύπουλη έμμεσα αθώωση για τον πρόεδρο του ΠΑΟ από κύκλους οργανώσεων αφού δεν αναφερόντουσαν στο κλείδωμα και τελικά αυτό οδήγησε σε σύγκρουση με άλλες οργανώσεις που αναφερόντουσαν στο θέμα και μεγάλη διάσπαση και ημιδιάλυση για 3-4 χρόνια αφού τηλεοπτικές επιθέσεις για το θέμα δεν λάμβαναν απαντήσεις. Τελικά η Δικαιοσύνη καταδίκασε για διάφορες άλλες ευθύνες μόνο άτομα της συγκεκριμένης τοπικής τράπεζας.

Δεν ξεχνάμε τον κρυφοοπαδισμό αρκετών ανθρώπων, οργανώσεων αλλά και συστημικών που κατάφεραν να εξαπατήσουν μαζικά τόσους ανθρώπους.