Καμία συζήτηση για μεταγραφές

Ο Μάσιμο Καρέρα διέψευσε τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως ακόμα δεν έχει γίνει συζήτηση με τη διοίκηση. Παράλληλα αναφέρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον Ιντρίσα Τουρέ.

Αναλυτικά όσα είπε σε Μέσο της πατρίδας του για:

-την κατάσταση με την πανδημία στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα: «Είναι όλα ήσυχα, έχουμε επιστρέψει στις προπονήσεις για περίπου δέκα ημέρες, αλλά είναι εξαντλητικά. Έχει σχεδόν 40 βαθμούς και είναι θανατηφόρα η ζέστη, καθώς πρέπει να μείνεις πολλές ώρες περισσότερο στο γήπεδο από το συνηθισμένο. Δευτέρα ή Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Φαίνεται να είναι πολύ θετική η κατάσταση».

-την Ιταλία: «Ναι, φαίνεται να υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με τα πρωτόκολλα. Είναι κάπως περίπλοκη κατάσταση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ελπίζουμε ότι μπορεί να επιλυθεί».

-την πρόταση της Υγειονομικής Επιτροπής για απομόνωση ολόκληρης της ομάδας σε περίπτωση κρούσματος: «Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε μια λύση σε αυτό το θέμα, αλλά δεν μπορώ εγώ να σχολιάσω. Η δουλειά μου είναι να εκπαιδεύσω την ομάδα και να προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά στους παίκτες. Ειλικρινά δεν είναι καθόλου απλό, λόγω της μεγάλης διακοπής. Η ένταση δεν θα είναι η καλύτερη, γιατί θα είναι σαν να ήταν μια νέα προετοιμασία».

-τις φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Iντρίσα Τουρέ της Γιουβέντους U23: «Όχι, αυτή η πρόταση δεν προήλθε από μένα. Και ειλικρινά δεν ξέρω αυτόν τον παίκτη. Ίσως σε λίγες μέρες να συζητήσω για τις καταστάσεις της αγοράς με το κλαμπ (μεταγραφές), μέχρι τώρα ακόμη δεν έχουμε συζητήσει».