Ανεπιθύμητος ο Αυγενάκης για την Original 21

Την αντίθεσή της με το… τρενάρισμα των εκλογών της ΕΠΟ και επίθεση στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής της, η Original 21.

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ΑΝΤΡΑΣ ΛΟΓΑΤΑΙ Μ’ ΆΝΤΡΕΙΑ… ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΛΕΡΩΝΕΙ…

Κάποιοι εκμεταλευόμενοι την πανδημία και ότι το βάρος του κόσμου έχει πέσει στην ενημέρωση για αυτήν, βρίσκουν το χώρο και το χρόνο να καταλύουν πράγματα και καταστάσεις σε όλους τους τομείς και νταβατζηλίκι να περνούν ευνοϊκές προς συγκεκριμένες πλευρές ρυθμίσεις!

Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα μπορούσε να ξέφευγε το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο… Μπροστάρης ξανά σε αυτή την φαρσοκωμωδία ο νυν υφυπουργός και μόνο κατ’ όνομα Κρητικός Αυγενάκης!

Αφού καταρχάς ετσιθελικά έσωσε τον ένα γαύρο, τώρα σιγοντάρει τον άλλο και αναβάλει τις εκλογές της Ε.Π.Ο, με ύπουλους και εκ του πονηρού τρόπους, μη τηρώντας την συμφωνία του Ιανουαρίου!

Αυγενάκη το ότι δεν είσαι αυθεντικός Κρητικός το αποδεικνύει το γεγονός πως στο νησί η ντομπροσύνη και η παλικαριά είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες και οι πιέσεις μπροστά στο τίμιο και το ηθικό δεν περνούν, αφού οι ντόπιοι δεν λυγίζουν και στέκονται δυνατοί μπρος στο καθήκον! Εσύ αυτές τις αξίες δεν τις κατέχεις, οπότε δεν μπορείς να λογίζεσαι μέρος του τόπου αυτού.

Στη μεγαλόνησο οι σταγόνες που θα έρχονται στο λερωμένο ήδη μέτωπο σου δεν θα είναι από την βροχή… Αυτό είναι δεδομένο… Απλά επιπλέον να ξέρεις ότι είσαι ανεπιθύμητος από άκρη σε άκρη της κιτρινόμαυρης Κρήτης αλλά και σε ολόκληρη την ΑΕΚτζήδικη οικουμένη, σε όλη την ΑΕΚτζήδικη Γη!

Γιατί εμείς που έχουμε στο DNA μας την λεβεντοσύνη της προσφυγιάς, αποκηρύσσουμε μετά βδελυγμίας δόλιες μεθόδους σαν κι αυτές και κατά συνέπεια τους δημιουργούς τέτοιων καταστάσεων! Είσαι υπάλληλος! Είσαι η ντροπή της Κρήτης!»