ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση σε γκρουπ από 5 Μαΐου

Είναι πλέον οριστικό. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σε γκρουπ μέχρι 8 ατόμων στις προπονήσεις με την πρώτη εξ αυτών να γίνεται την Τρίτη 5 Μαΐου.

Ολο αυτό το διάστημα ο Μάσιμο Καρέρα με τους συνεργάτες του έχουν καταρτίσει ένα πλάνο για να μπορέσουν να επαναφέρουν τους κιτρινόμαυρους και πάλι στην ενεργό δράση, γνωρίζοντας όλες τις παραμέτρους και το τι θα πρέπει να προσέξουν ώστε να βγάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, ο οποίος θα είναι ένας… προάγγελος και για την επόμενη περίοδο.

Αυτό που θα κοιτάξει ο γυμναστής της ομάδας, Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο είναι να βάλει κατευθείαν προπονήσεις με μπάλα στους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ ο Καρέρα θα προσπαθήσει να μεγαλώσει όσο περισσότερο μπορεί το ρόστερ μέσω rotation προκειμένου να γλιτώσει τους πολλούς τραυματισμούς που σίγουρα θα φέρει αυτό το μεγάλο διάστημα απουσίας.

Παράλληλα, Ιβιτς και Δημητριάδης σχεδιάζουν μαζί με τους υπεύθυνους των Σπάτων, όλη την προετοιμασία και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη και με ανθρώπους στο εξωτερικό και δη σε χώρες που άρχισαν ήδη οι προπονήσεις για να έχουν μια… πρώτη εικόνα της προσαρμογής στο εξωτερικό με τα νέα πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν.

Από κει και πέρα, έγινε σύσκεψη του ιατρικού τιμ σχετικά με την πορεία των τραυματιών. Δηλαδή των Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλου και Ολιβέιρα.