ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι το σπίτι του, όπως και όλων των ΑΕΚτζήδων

Η αγάπη του για την ΑΕΚ και η ανυπομονησία του να γίνει το γήπεδο ώστε να μπει σε αυτό και να θυμηθεί πάλι μεγάλες ένδοξες στιγμές, ανάγκασαν τον Κωνσταντίνο Φωτεινό να επιβαρυνθεί με πρόστιμο 150 ευρώ από την αστυνομία διότι δεν είχε τα απαραίτητα δικαιολογιτικά κατά την έξοδό του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μαθαίνοντας το νέο, έδειξε γρήγορα τα αντανακλαστικά της και με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη αποφασίστηκε το ποσό να πληρωθεί από την ίδια. Ο 85χρονος Ενωσίτης μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport» τόνισε: «Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Αυτή την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου, είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας».

Αναφερόμενος στο γήπεδο είπε: «Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει και τον μεγάλο μου εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα. Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι».

Για την πρωτοβουλία του Μελισσανίδη και της ΠΑΕ να πληρώσει το πρόστιμο, υποστήριξε: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει!».